Пустовіт заявив, що Верховний суд легітимізував його на посаді секретаря Луцькради

Пустовіт заявив, що Верховний суд легітимізував його на посаді секретаря Луцькради

Григорій Пустовіт заявив, що Верховний суд України скасував рішення Луцького міськрайонного та Львівського апеляційного суду, які визнавали його призначення секретарем Луцької міської ради незаконним.

Про це секретар Луцькради заявив у середу, 31 жовтня, під час сесії Луцької міської ради.

Зауважимо, раніше Луцький міськрайонний суд та Львівський апеляційний визнали незаконним звільнення Юлії Вусенко з посади секретаря ради у березні 2017 року.

«Протягом останніх 1,5 року в нашій міській раді відбувались події, які по-різному трактувались. Події пов’язані зі зміною керівництва. Багато було звинувачень у порушенні та недотриманні закону. Писали про нібито скандали, пов’язані зі мною», - зауважив посадовець.

«24 жовтня Верховний суд скасував рішення суду першої інстанції, апеляційного суду. У рішенні Верховного суду сказано, що засідання повинні були проводитись з дотриманням рівності, балансу», - додав Григорій Пустовіт.

Натомість депутат Луцькради Тарас Шляхтич зауважив, що Верховний суд не приймає нового рішення, а лише повертає його на розгляд до судів першої інстанції.

Юлія Вусенко також запевнила, що скасування рішень поки немає.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У розмітці на волинській дорозі знайшли 12 неточностей. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку – офіційно новий депутат
Останні новини
Схожі новини