П'яний, без прав і дитячого автокрісла: у Луцьку зупинили горе-водія, який перевозив малюка

П'яний, без прав і дитячого автокрісла: у Луцьку зупинили горе-водія, який перевозив малюка

У Луцьку п’яний керманич без водійського посвідчення і дитячого автокрісла перевозив у машині малюка. 

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині. 

Такий випадок виявили патрульні учора, 3 травня, на вулиці Боженка у Луцьку. Близько 22-ї години вони зупинили автомобіль ВАЗ під керуванням 20-річного громадянина. Причиною зупинки стало те, що пасажир, який перебував на передньому сидінні, тримав на руках маленьку дитину.

У водія поліцейські виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти огляд на місці події, й результат виявився позитивним. Прилад Drager показав 2,18 проміле, що перевищує максимально допустиму норму у майже 11 разів.

Крім того, під час перевірки документів виявилося, що керманич ніколи не отримував водійське посвідчення. А ще він не зміг пред’явити інспекторам страховий поліс.

На керманича патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 1. ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування), а також ч. 10 ст. 121 (Порушення правил перевезення дітей) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У трьох волинян конфіскують майно за спробу переправлення ухилянтів за кордон
Наступна новина Волинянин, який помер внаслідок інсульту, став донором одразу для чотирьох людей. ФОТО
Останні новини
Схожі новини