П'яний і без прав: у селі під Луцьком спіймали горе-скутериста. ВІДЕО

П'яний і без прав: у селі під Луцьком спіймали горе-скутериста. ВІДЕО

Нетверезого скутериста без водійського посвідчення виявили патрульні вихідними у Княгининку. 

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині. 

О пів на першу ночі інспектори патрулювали на ділянці дороги М19. Вони помітили мопед марки Honda Dio, який рухався без державного номерного знаку.

Поліцейські зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з 19-річним керманичем інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Юнаку запропонували пройти огляд на місці події за допомогою приладу Drager, останній погодився. Алкотестер підтвердив, що водій – нетверезий, результат освідування становив 1,34 проміле.

Крім того, патрульні з’ясували, що хлопець ніколи не отримував посвідчення водія, щоб мати право керувати таким транспортним засобом. Не мав він і реєстраційного документа та страхового поліса на мопед.

Тож на порушника поліцейські склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку автомобіль на смерть збив жінку
Наступна новина Призначили керівницю Державної екологічної інспекції на Волині
Останні новини
Схожі новини