Рачков написав заяву на звільнення

Рачков написав заяву на звільнення

Олександр Рачков, якого звинувачують в одержанні неправомірної вигоди, написав заяву на звільнення з посади міського голови за власним бажанням. Також він призупиняє своє членство у ВО «Батьківщина».

Про це він заявив у лікарні, де проходить курс лікування.

«З метою гарантій здійснення неупередженого слідства та уникнення подальших звинувачень щодо можливого впливу на слідство, чи інших причетних осіб мною підготовлено та подано заяву на звільнення з посади заступника міського голови за власним бажанням. Також з метою уникнення політичних партійних спекуляцій, та маніпуляцій я призупиняю своє членство у ВО «Батьківщина», - зазначив Рачков.

Нагадаємо, раніше Перший повідомляв, що близько 17:00 25 квітня 2018 року слідчі Генеральної прокуратури та Спеціальної антикорупційної прокуратури затримали у своєму робочому кабінеті заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова під час отримання чергового траншу хабара.

За інформацією джерел, він отримав 7000 доларів США за допомогу у врегулюванні земельних питань. Виявилось що це вже не перший транш, а загальна сума хабара у цій справі становила 17 000 доларів США.

Таким чином, слідчі провели обшук не лише у його робочому кабінеті, а й автомобілі, де виявили та вилучили понад десять тисяч доларів.

Також стало відомо про причетність до цієї справи судді Шацького районного суду Наталії Сушик. Її вчора ввечері затримали на території церкви «Фіміам».

Та вже 26 квітня 2018 року, з власних джерел, які заслуговують на довіру, журналістам видання стало відомо про те, що коло осіб, причетних до цієї справи хабарництва значно збільшилось.

Так, силовики наразі вже мають інформацію про те, що оборудку проводили за цілою схемою.

Тож фігурантами справи, окрім Олександра Рачкова та Наталії Сушик, є ще й головний архітектор міста Леонід Герасимюк, представник ДАБІ Юрій Маслюк і голова земельної комісії, депутат Євген Ткачук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЄС готовий дати Україні близько 100 мільйонів євро на енергоефективність
Наступна новина У США стався вибух на НПЗ: 20 постраждалих
Останні новини
Схожі новини