У США стався вибух на НПЗ: 20 постраждалих

У США стався вибух на НПЗ: 20 постраждалих

Вибух на нафтопереробному заводі в місті С'юпіріор штату Вісконсін було чути на відстані декількох кварталів. Постраждали, щонайменше, 20 людей, шестеро з них госпіталізовані.

У США в результаті вибуху на нафтопереробному заводі в місті С'юпіріор штату Вісконсін постраждали, щонайменше, 20 осіб. Про це з посиланням на мера міста Джима Пейна повідомляє в четвер, 26 квітня, видання Time.

За словами мера, постраждали 20 осіб, шість із них доставили в лікарню. Він також зазначив, що обстановка "стабільна", але поки не можна сказати, чи збільшиться кількість жертв.

Своєю чергою, в департаменті поліції С'юпіріор доповіли, що на місці працюють співробітники рятувальної служби. Загрози для жителів і необхідності евакуації немає.

Як зазначається, повідомлення про вибух на НПЗ пожежна служба отримала приблизно о 10:06 (18:06 за київським часом). Відповідно до початкових звітів, постраждали, щонайменше, шість чоловік. Інформації про стан постраждалих поки немає.

За даними очевидців, вибух був чутний на відстані кількох кварталів.

Всього на зазначеному заводі працює 180 чоловік. Він належить канадській нафтогазовій компанії Husky Energy.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рачков написав заяву на звільнення
Наступна новина Україна стала лідером з експорту яєць до ЄС
Останні новини
Схожі новини