Ранкова гімнастика: як лучани тренувалися з олімпійкою Іриною Климець. ФОТО

Ранкова гімнастика: як лучани тренувалися з олімпійкою Іриною Климець. ФОТО

Комунальний заклад «Спорт для всіх» спільно з волинською школою вищої спортивної майстерності впровадили новий формат загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх»

Заняття проходило разом із олімпійцями, розповів Володимир Захожий, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту, передає ІА «Конкурент»

Цей захід відбувався в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо», «Олімпійський урок» та «Олімпійський рік». Перше тренування пройшло на спортивному майданчику на вул. Грабовського, 7,9 (ЛПЗ).

«Свій комплекс загально-розвивальних вправ запропонувала Ірина Климець – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлети-и (метання молота), учасниця XXXI літніх Олімпійських ігор (м. Ріо-де-Жанейро, Бразилія). Всі охочі мають чудову нагоду долучитися до ранкових тренувань разом із спортсменами- олімпійцями, щоб покращити своє фізичне здоров'я», – зауважив посадовець.

Ірина також є бронзовою призеркою командного чемпіонату Європи (м. Бигдощ, Польща) та кубку Європи з легкоатлетичних метань 2019 року (м. Шаморин, Словаччина). Володарка золота з метання молота на чемпіонаті України з легкої атлетики 2020 рік.

На ранковій гімнастиці були присутні:

  • Андрій Авраменко - перший заступник голови відділення НОК України у Волинській області, директор ВО ШВСМ, депутат Луцької міської ради;
  • Володимир Захожий - директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради;
  • Наталія Назарук – директор КЗ "ЛМЦФЗН "Спорт для всіх" Луцької міської ради";
  • Надія Боровська та Олена Собчук – учасниці змагань з легкої атлетики європейського і світового рівня, а також учасниці Олімпійських ігор.

Всі присутні мали можливість не лише потренуватися, а й ознайомитися з історією олімпійського руху в Україні. Після заходу кожен учасник отримав диплом та подарунок він НОК України за участь в олімпійському уроці, а також один із учасників отримав подарунок (спортивний рюкзак) від Ірини Климець.

В свою чергу, Софія Гуркіна подарувала Ірині «Казку з Луцька».

Наступне тренування відбудеться 6 вересня на спортивному майданчику на вул. Потебні, 48, 50, яке проведе Олена Собчук – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (спортивна ходьба), учасниця чемпіонату світу (м. Доха, Катар) – 4 місце, 2-ге командне місце на Всесвітній Універсіаді (Італія), 1-е командне місце на кубку Європи (Литва), чемпіонка України, бронзова призерка України.

У КП «Спорт для всіх» запрошують всіх долучитися до ранкових тренувань разом із спортсменами-олімпійцями, щоб покращити своє фізичне здоров'я.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вшанували пам’ять жертв Голокосту
Наступна новина Курорти вводять нові обмеження для українців: куди можна поїхати з 1 вересня
Останні новини
Схожі новини