Реконструкція парку імені 900-річчя Луцька: пияків під деревами більше не буде! ВІДЕО

Реконструкція парку імені 900-річчя Луцька: пияків під деревами більше не буде! ВІДЕО

З півгодинним запізненням представників влади, проте з палкими дискусіями. Так пройшов круглий стіл, на якому обговорювали реконструкцію парку імені 900-річчя Луцька. Зона барбекю, пляж, три дитячих майданчики, каскад фонтанів та сцена з накриттям − такою може стати ця територія вже за декілька років. Довірили проект – початківцю, архітектору Володимиру Власенкові.

Термін реалізації реконструкції жоден представник влади не ризикнув оприлюднити. Немає й відомостей стосовно вартості, адже проект розроблятимуть з врахування пропозицій громадськості. Проте, точно знають − алкоголю в парку не буде, а якщо вже й трапиться особа напідпитку − то спати буде не під деревами, а на майбутньому пляжі.

Місцевим жителям проект не подобається. Мовляв, є ще шматок екологічно чистої землі в Луцьку − але й ту заасфальтують.
Зрештою, обговорення перейшли в скандальні звинувачення. Депутатів − у корупції та привласненні землі, а громадськості − у провокаціях. Щодо проекту − усі пропозиції можна подати до Управління архітектури міськради протягом січня наступного року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Влада закликала не палити в ліжку. ВІДЕО
Наступна новина Вчені розповіли, чи покращує зв'язок підняття телефону вгору
Останні новини
Схожі новини