Реконструкція приймального відділення Волинської обласної лікарні вже завершується

Реконструкція приймального відділення Волинської обласної лікарні вже завершується

Готовність робіт з реконструкції приймального відділення Волинської обласної клінічної лікарні становить понад 80%.

Про це зазначила заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук, оглянувши стан будівельних робіт у медзакладі сьогодні, 10 березня 2021 року, – йдеться на сторінці ОДА.

Слід зазначити, що ремонтні роботи відбуваються у рамках програми Президента України «Велике будівництво» за рахунок коштів державного та обласного бюджетів. Загальна кошторисна вартість об’єкта складає понад 20 мільйонів гривень.

Наразі завершуються основні внутрішні та зовнішні ремонтні роботи, змінені вікна, забезпечено відділення безперешкодним доступом для осіб з особливими потребами та необхідним обладнанням.

Зокрема, днями для приймального відділення КП «Волинська обласна клінічна лікарня» привезли рентгенівський апарат і разом із комп’ютерним томографом, який прибув раніше, їх готують до встановлення.

«Велике будівництво на Волині реалізується активними темпами. Зокрема, сьогодні інспектуючи стан ремонту приймального відділення можемо сказати, що готовність об’єкта становить понад 80%. Відтак, до 31 березня ремонтні роботи по відділенню повинні завершитися», – зазначила заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук.

Незабаром у сучасному оновленому медичному закладі прийматимуть перших пацієнтів, де надаватимуть якісну невідкладну медичну допомогу. Також за потреби пацієнт матиме можливість пройти діагностику на КТ чи МРТ, зробити рентген, УЗД чи ендоскопію.

Нагадаємо, що у рамках «Великого будівництва» в області здійснюється реконструкція 7-ми приймальних відділень з них, 4 об’єкти завершили реконструювати у 2020 році.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Крадіжки кликунів: лучанин зареєстрував петицію про відеокамери біля скульптур
Наступна новина Люди хочуть живої розмови: у селі на Волині проживають лише 12 мешканців
Останні новини
Схожі новини