Ремонт траси Луцьк-Ковель гальмують фіскали

Ремонт траси Луцьк-Ковель гальмують фіскали

У Волинській області ніяк не можуть почати проводити ремонт дороги Луцьк-Ковель, оскільки Державна фіскальна служба не доповіла про індикативні показники Волинської митниці, відповідно, фінансування призупинене.

Про це йшлося під час оперативної наради за участю голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 19 лютого, передає ІА Волинські новини.

«Основне проблемне питання – це індикативні показники для митниці. На сьогодні ситуація така, що ДФС не довела індикативні показники Мінфіну, як результат, Мінфін не доповів Уряду, а той не довів показники до Волинської митниці. Тому ми не можемо розпочинати тендерні процедури в рамках митного експерименту, хоча в ДФС повідомили, що перевиконання є. Із минулорічних залишків ще маємо 199 мільйонів гривень, за них виконуватимуться роботи на дорогах Луцьк-Володимир-Волинський, Старовойтове-Адамчуки», - інформував Гунчик.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк - у ТОП-5 європейських міст, які варто відвідати. ВІДЕО
Наступна новина «Якщо влада регулюватиме діяльність ринку – матимемо повернення в СРСР», – Петро Нестерук
Останні новини
Схожі новини