Репер-атовець із Волині презентував дебютний альбом

Репер-атовець із Волині презентував дебютний альбом
Реп-виконавець Микола Габдулхаков

У Луцьку свій дебютний альбом представив реп-виконавець Микола Габдулхаков, який з 2014 року брав участь в бойових діях на сході України. Колишній військовий, а нині музикант, представляє свою творчість під сценічним іменем sVояk.

Про це йдеться у сюжеті Суспільного.

«Реп з'явився у моєму житті ще, напевно, з Dr. Alban, це далекі 90-ті. Війна має дуже великий вплив на мої тексти. Майже на всі. Початок моєї служби – це осінь 2014-го. Я служив тоді в ДУК Правий сектор. Мав дві ротації в Піски. « гарячий період, коли вже падав аеропорт», – розповів Микола Габдулхаков.

Його дебютний альбом має назву «Статус». До нього увійшло 7 україномовних треків.

«Три треки в альбом ще входять більш ліричні. Є 2 треки спільно записані із Юрієм Кльоцом. Називаються «Облітаючи світ» та «Тепліше». Тексти я писав дуже довго, впродовж, напевно, року. Створював я це разом із Тарасом Сватулою та Юрою Кльоцом. Хлопці робили музику та біти до моїх текстів», – каже репер.

Підтримати Миколу під час презентації альбому прийшли його військові побратими, волонтери, ті, кому близька тема його пісень.

Читати також: «Під танки вирішили кинути ветеранів і волонтерів», - волинський «кіборг» Вадим Ваврищук

 
Репер-атовець sVояk презентував дебютний альбом

У Луцьку свій дебютний альбом представив реп-виконавець Микола Габдулхаков, який з 2014-го року брав участь в бойових діях на сході держави Більше тексту за посиланням: http://bit.ly/2VBH8vD Наш канал у Telegram: https://t.me/suspilnevolyn

Posted by UA: Волинь on Monday, 2 March 2020

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Інших кандидатур, окрім Шмигаля, на посаду прем'єр-міністра нема, – нардеп
Наступна новина Чи буде все безплатно в лікарнях з 1 квітня? Інтерв’ю з Ларисою Духневич
Останні новини
Схожі новини