Репетиція весни. В Україні цього тижня буде відлига з опадами

Репетиція весни. В Україні цього тижня буде відлига з опадами

Погода в Україні протягом поточного тижня буде весняною – очікується відлига з опадами та аномально високими температурами. Буде і сніг, і дощ, і мряка.

Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич, пише meteoprog, – повідомляє ТСН.

«Впродовж наступного тижня на українців чекає репетиція весни з тривалими відлигами та аномально високими температурами. На території України найближчій тиждень має всі шанси бути аномально теплим з достатньою кількістю опадів і тривалими відлигами, які будуть супроводжуватися туманами і активним сніготаненням», – йдеться у повідомленні.

Протягом 7 – 13 лютого в Україні температура підійматиметься на 3-7°С вище кліматичної норми. Протягом усього тижня в регіонах буде сніг, мокрий сніг, дощ, мряка. Найбільш інтенсивними опади очікуються в західних і північних областях країни.

«У південних регіонах та Криму температурний фон стабільно очікується додатнім та опади переважно у вигляді дощів», - додав синоптик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Енді, Джоанна, Моніка, Джастін. Як волиняни називали новонароджених у 2021-му
Наступна новина Луцький суд оштрафував водія маршрутки за порушення карантину та непокору поліції
Останні новини
Схожі новини