Сьогодні на Волині - високий рівень пожежної небезпеки

Сьогодні на Волині - високий рівень пожежної небезпеки
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Сьогодні, 16-го червня, на Волині – найвищий, п’ятий рівень пожежної небезпеки.

Про це ІА «Волинські Новини» розповіла чергова синоптикиня Волинського обласного центру гідрометеорології Світлана Дриганюк.

«У четвер, 16 червня, у південних та центральних районах області очікується надзвичайно високий рівень пожежної небезпеки, 5 класу. Тому сьогодні радимо мешканцям цих районів утриматися від відпочинку на природі з вогнем», - наголосила фахівчиня.

Натомість, зі слів метеорологині, вже в п’ятницю, 17-го червня, територію області перетне атмосферний фронт, який принесе із собою короткочасні дощі, подекуди із грозами.

«Однозначно, короткочасні дощі та грози, які пройдуть на Волині у п’ятницю, «зіб’ють» високий рівень пожежної небезпеки», - зазначила чергова синоптикиня.

Нагадаємо, у вівторок, 14-го червня, у Луцьку близько 16-ї години стався вибух побутового газу в дев’ятиповерховому будинку, що на вулиці Грушевського, 1. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина І Мона Ліза там - в рушниках. Хоцунь. ЗАНЕСЛО В СЕЛО
Наступна новина Заборона на відвідування лісів. Де на Волині можуть дозволити ходити по гриби та ягоди
Останні новини
Схожі новини