Синоптики повідомили, коли на Волині знову буде спекотно

Синоптики повідомили, коли на Волині знову буде спекотно
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Найближчим часом суттєве похолодання, яке прийшло на Волинь разом із холодним атмосферним фронтом, змінять спекотні дні.

Про це ІА «Волинські Новини» розповіла чергова синоптикиня Волинського обласного центру гідрометеорології Валентина Набока.

«Станом на сьогодні територією області пройшла тилова частина холодного атмосферного фронту. Відчуваємо суттєве похолодання. Температура повітря конкретно знизилася. Окрім цього, північний вітер приніс із собою додаткову прохолоду.

Надалі циклон відійде на схід, тож до нас знову почне надходити повітря із Середземного моря. Тому температура буде поступово підвищуватися щодня.

У найближчі дві-три доби штормових попереджень не передбачається, утім повітря дещо охолоджуватиме «свіженький» північно-східний вітер», – розповідає метеорологиня.

З її слів, у четвер, 23 червня, на території області очікують на мінливу хмарність, без опадів. Вітер північний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі +8...+13, вдень – 21-26 градусів з позначкою «плюс».

У Луцьку нічні температурні показники становитимуть +10...12 градусів за Цельсієм, вдень – 23-25 градусів вище нуля.

У п’ятницю, 24 червня, прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 7-12 метрів за секунду. Нічна температура повітря коливатиметься у межах +10...15 градусів за Цельсієм, натомість вдень ртутний стовпчик покаже +24...29 градусів.

У суботу, 25 червня, на Волині буде мінлива хмарність. Без опадів. Вітер східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі триматиметься у діапазоні +10...15 градусів, вдень – 26-31 з позначкою «плюс».

У неділю, 26 червня, синоптики обіцяють мінливу хмарність. Місцями – короткочасний дощ. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі 12-17 вище нуля, вдень – 27-32 градусів тепла.

У понеділок, 27 червня, у області прогнозують мінливу хмарність, місцями – короткочасний дощ. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі +14...+19, вдень – 27-32 вище нуля.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що цього літа в Україні очікуються аномально високі температури, особливо у західних областях.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині кілька сіл заблоковані через зруйновану залізничну колію
Наступна новина Білоруси розміщують на кордоні з Україною дерев'яні муляжі танків
Останні новини
Схожі новини