Рибалка у Норвегії і ранкова кава від шефа: корпоративні секрети «Вілії»

Рибалка у Норвегії і ранкова кава від шефа: корпоративні секрети «Вілії»
Євген Дудка

Засновник групи компаній «Вілія» та керуючої компанії «Волинь-Зерно-Продукт» Євген Дудка розповів, що їхня стратегія – зафіксувати 30 000 га землі у власному обробітку та об’єднати навколо компанії агропідприємства та фермерів із загальним земельним масивом у 100 000 га.

Про це Євген Дудка розповів у інтерв’ю видання Landlord.

Керівник «Вілії» розповів, що бізнес розпочинався з торговельної діяльності та переробки, потім масштаби вдалося розширити. Ведуть виробничу та комерційну діяльність у напрямах: рослинництво, тваринництво, борошномельне виробництво, послуги елеваторного комплексу, зернотрейд, постачання засобів захисту рослин, добрив, насіння.

«Кількість працівників по групі підприємств налічує 1300 осіб із середнім рівнем заробітної плати 14 700 гривень, у той час як на Волині, якщо не помиляюся, середній рівень — 8700 гривень на місяць. Тобто передусім ми соціально відповідальні стосовно наших співробітників», – зазначив Дудка.

Чоловік наголошує, що важливе і фінансове стимулювання, і таке поняття, як корпоративний дух.

«Так, нещодавно особисто супроводжував порибалити до Норвегії працівників, які в нашій компанії вже понад 10 років, серед них були і водії, і вантажники. Добре мати і спільні традиції. Наприклад, на Новий рік ми купуємо ялинку у горщику, а потім садимо біля офісу», – зауважив Євген Дудка.

«Або, наприклад, я завжди приїжджаю до офісу на 15 хвилин раніше та роблю топ-менеджерам каву. Такі прості речі дуже підтримують дух. Працівники мають відчувати себе захищеними. У житті бувають різні кризові ситуації, і людина має знати, що є компанія, на яку він може покластися», – розповів засновник «Вілії».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коломойський заявив, що повернеться в Україну, якщо переможе Зеленський
Наступна новина У центрі Луцька відремонтують двір за понад 4 мільйони гривень
Останні новини
Схожі новини