Свято у музеї: у Луцьку оригінально відзначили День ріелтора. ФОТО

Свято у музеї: у Луцьку оригінально відзначили День ріелтора. ФОТО

У Музей сучасного українського мистецтва Корсаків у Луцьку з’їхалися десятки ріелторів, їх партнери-нотаріуси, забудовники та вдячні клієнти. Усі вони зібралися, аби відзначити День ріелтора, який традиційно святкують 9 жовтня. Місце, кажуть, обрали не просто так: бо ріелтори і теж є свого роду творцями сучасного мистецтва.

Найбільше серед присутніх – ріелторів, усі вони – члени Асоціації фахівців з нерухомості Волині. Близько року тому 96 ріелторів підписали Етичний кодекс професії – перелік правил, яким користуються члени асоціації.

«Тут зібралися всі ріелтори, які працюють на Волині за певними правилами нашої спільноти. Ми створили певний кодекс етики, певні правила роботи і за ними працюємо. Десь рік тому прописали ці правила, провели навчання – запросили найкращих тренерів України, здали іспити і тоді підписали ці правила», – розповіла директорка Волинського агентства нерухомості Лариса Мусійчук.

Забудовники ж , які створюють платформу для роботи ріелторів, переконані, що члени Асоціації – перевірені професіонали.

«В якийсь момент ріелтори зрозуміли, що краще працювати всім разом, бути не конкурентами, а партнерами, й об’єдналися. Для нас, забудовників, Асоціація – це гарантія якості. Її члени – це порядні люди, яких ми знаємо багато років. А всі ми знаємо, що є й непорядні агенції, які беруть гроші за неіснуючі квартири, чи продають неперевірені об’єкти», – розповів директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

Присутні зізналися, що їх робота неможлива без допомоги партнерів-нотарусів, деякі з котрих також прийшли сьогодні, аби привітати винуватців свята. Нотаріуси зазначили, що більшість угод про купівлю та продаж житла нині складаються за участі ріелторів.

«Працюючи з ріелторами, люди уникають цілої купи труднощів, зокрема – пов’язаних з документами. Ріелтор - десь психолог, десь маркетолог, десь - ціноутворювач. Іноді нам вдається продати житло за вищою ціною, ніж того очікував продавець. Хочу подякувати усім, хто прийшов. Ми цінуємо кожного. Приємно, що все більше людей вірять у нас як спеціалістів. Думаю, що ми й далі будемо популяризувати нашу професію і створювати комфортні умови тому, хто хоче змінити своє житло», – поділився директор агентства «ВМБ - Нерухомість» Ростислав Ганейчук.

Він також порадив обирати ріелторів за рекомендаціями. Найпростіше, каже, просити ділитися досвідом людей, які мали з ними справу, у соціальних мережах.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «У жодному разі не платіть ріелторам наперед», або Як у Луцьку орендувати квартиру. ІНТЕРВ’Ю

Прийшли на захід і вдячні клієнти ріелторів – розповіли, з якими компаніями і як довго працювали.

«Ваша професія молода і незвична. Пересічний громадянин стикається з вашими послугами дуже рідко. Може раз в житті чи два. Але досвід роботи, емоції отримує від вас і це передає своїм знайомим. Хочу побажати, щоб ви отримували емоційне задоволення від роботи, позитив від клієнтів, щоб робота приносила задоволення. Ви змінюєте життя для людини», – розповіла клієнтка одного з присутніх ріелторів Інна.

Наостанок організатори представили нових членів Асоціації фахівців з нерухомості Волині.

Затим гостей чекали спільна фотосесія та фуршет. За келихом вина присутні обговорили досвід та перспективи роботи. Одні дякували партнерам за співпрацю, інші – говорили про майбутню роботу. І всі – вітали ріелторів - людей, які займаються організацією угод в сфері нерухомості.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мешканці одного з районів Волині готуються до подорожчання проїзду, - ЗМІ
Наступна новина Щоб видати книгу про 51-шу бригаду, не вистачає 140 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини