Репетиція інавгурації Зеленського. Фото і відео з-під Верховної Ради

Репетиція інавгурації Зеленського. Фото і відео з-під Верховної Ради

Біля Верховної Ради у Києві в неділю триває репетиція інавгурації президента України, яка запланована на понеділок, 20 травня.

Як повідомляє Українська правда, перша репетиція відбувається за участі статиста, згодом до репетиції може приєднатися і сам Зеленський.

Площу між ВР і Маріїнським парком розділено жовто-блакитними парканом.

Кілька десятків людей працюють над технічним забезпеченням трансляції та організацією процедури інавгурації, працюють оператори та режисери.

Біля будівлі ВР та Маріїнського палацу змонтовано два великих екрани.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Як заявив у коментарі журналістам начальник ГУ НП у Києві Андрій Крищенко, рух транспорту в урядовому кварталі 20 травня буде обмежено з 6:00 до щонайменше 15:00.

За його словами, повністю буде перекрито лише вул.Грушевського та частину вул.Інститутської.

«Для забезпечення проїзду іноземних делегацій рух буде обмежуватися у центрі Києва та на дорозі з аеропорту «Бориспіль» до урядового кварталу», - повідомив Крищенко.

Він підкреслив, що на площу Конституції біля ВР матимуть доступ усі бажаючі громадяни, але пройти вони зможуть з дотриманням заходів безпеки, які проводитимуть поліція та працівники Управління Держохорони.

«Рамки будуть встановлені на вході в Маріїнський парк, рамки металодетекторів ... Перевірка буде суттєва. Паспорти брати не обов'язково. Не потрібно брати заборонені предмети, навіть невеликі ножі, які не заборонені, але потенційно небезпечні», - додав Крищенко.

План інавгурації

У команді новообраного президента України Володимира Зеленського оприлюднили план урочистих заходів на 20 травня з нагоди його вступу на пост глави держави. 

Відповідно до повідомлення прес-служби Зеленського, його участь в урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди складення присяги українському народові запланована з 10:00 до 11:00. 

З 11:05 до 11:20 Зеленський візьме участь у церемонії представлення командувачів видами Збройних Сил України та у церемонії підняття державного прапора України, що відбудуться у Маріїнському палаці. 

До 11:50 заплановано вітання президентом України та першою леді, Оленою Зеленською, глав іноземних делегацій у Маріїнському палаці. 

"12:00-13:30 - участь президента України у прийнятті для глав іноземних делегацій з нагоди вступу на пост президента України у Маріїнському палаці, 14:30 - орієнтовно 17:00 - двосторонні зустрічі президента України з главами іноземних делегацій в адміністрації президента", - повідомили у прес-службі Зеленського. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відра пива, новий фасад, концерт на вулиці. Фоторепортаж із 25-річчя «Кораблика»
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 19 травня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини