«Ринок праці потребує робітників». У Камінь-Каширську звільнять 62 чиновників

«Ринок праці потребує робітників». У Камінь-Каширську звільнять 62 чиновників
Фото ілюстративне

У Камінь-Каширському районі повідомили про звільнення 62-х працівників РДА. У обласного центру зайнятості пообіцяли пом’якшити цей процес.

Під час робочого візиту в Камінь-Каширський район учора, 12 листопада, директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк зустрівся з представниками влади району, аби обговорити питання оптимізації районної державної адміністрації. Про це повідомляє пресслужба установи.

Нагадаємо, повідомили, скільки волинських чиновників оминуть скорочення

Роман Романюк розповів про план, відповідно до якого діятиме служба зайнятості, аби максимально пом’якшити процес вивільнення працівників районних державних адміністрацій та зазначив:

«У нас достатньо кваліфікованих фахівців, які допоможуть зменшити напругу у зв’язку з вивільненням працівників. Розумію, що запропонувати пряму альтернативу буде непросто, тому що ринок праці сьогодні потребує робітничих кадрів. Але, повірте, ми докладемо максимум зусиль для того, щоб мінімізувати удар від масового скорочення кадрів. Сьогодні є розуміння того, що запропонувати людям. Тож спільно з вами будемо максимально оперативно та якісно вирішувати це питання».

До слова, у Камінь-Каширському районі повідомили про вивільнення 62-х працівників РДА. Тож Волинська обласна служба зайнятості, застосовуючи всі доступні інструменти, оперативно шукатиме шляхи зайнятості для цих людей. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Карабасі Барабасі» запрошують скуштувати нові страви
Наступна новина Підземний смітник і вуличні тренажери. У Луцьку визначили переможців бюджету участі
Останні новини
Схожі новини