У «Карабасі Барабасі» запрошують скуштувати нові страви

У «Карабасі Барабасі» запрошують скуштувати нові страви

З літа у Луцьку на проспекті Молоді, 14а працює пивний ресторан «Карабас Барабас». Для відвідувачів постійно пропонують цікаві формати відпочинку та новинки меню.

Багато хто вже полюбив «Карабас Барабас» на Молі, адже це дуже атмосферний лаундж-ресторан. У п’ятницю та суботу тут відбуваються акустичні концерти. До слова, вже цими вихідними можна буде послухати нажива гурт LORI. Це хороша нагода й відсвяткувати День студента у компанії друзів. Або ж зібратися з колишніми одногрупниками та згадати давні часи й поспілкуватися про те, що вам об’єднувало багато років.

Також нещодавно в меню з’явилися нові страви. Так, можна скуштувати хачапурі по аджарськи. А для тих, хто дотримується правильного харчування чудово смакуватиме стейк з лосося.

Окрім того, в закладі з 12 до 15 години подають бізнес-лачні, а тому можна змінити обстановку та пообідати з колегами смачними стравами.

Цього року в «Карабасі Барабасі планують проводити новорічні корпоративи. Тож святкувати з колегами можна з 20 по 29 грудня. До слова. Лучан запрошують зустріти й новорічну ніч у цьому закладі. Вартість усього 700 гривень з людини – 100 за програму, а 600 – мінімальне замовлення з меню. Окрім розваг від ведучого тут обіцяють найкращу пародію на Винника, спекотні танці від діджеїв та незабутні враження й спогади на світлинах.

Замовити столика на будь-яке свято можна за телефоном: 073 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховна Рада проголосувала за продаж землі
Наступна новина «Ринок праці потребує робітників». У Камінь-Каширську звільнять 62 чиновників
Останні новини
Схожі новини