«Російські солдати розбиті емоційно та виснажені фізично», – Монастирський

«Російські солдати розбиті емоційно та виснажені фізично», – Монастирський

Нацполіція перехоплює численні перемовини російських окупантів на сході України, і вони свідчать про деморалізованість ворожих військ. Про це міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський повідомив в ефірі інформаційного телемарафону.

За словами міністра, оприлненими на «Фактах», постійно проходить інформація про те, що російські солдати розбиті емоційно та виснажені фізично.

«Вони сплять по 2-3 години на добу, тому що їм не дають спати українські диверсанти і люди, які просто з мисливськими гвинтівками виходять і стріляють їх вночі. Вони перелякані, оскільки переживають за свої кошти, які вони заробляють в Росії і не можуть отримати», – розповідає Монастирський.

Він додає: «З кожним днем нашого протистояння наш дух зростає, а дух російських солдат абсолютно руйнується і плавитьсяЦ.

Також міністр розповів, що окрім російських диверсантів, Нацполіція активно відловлює мародерів, які посягають на майно українців.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Агресори продовжують обстрілювати лікарні та «швидкі», - Ляшко
Наступна новина «Це шанс на життя. Переходьте у наступ!» - Зеленський до українців у захоплених містах
Останні новини
Схожі новини