Росія готова повернути Україні залишки військової техніки і кораблів з Криму

Росія готова повернути Україні залишки військової техніки і кораблів з Криму

Російська Федерація готова повернути Україні військову техніку і кораблі, які вона захопила під час незаконної анексії півострова.

Про це заявив російський президент Володимир Путін, передає Укрінформ.

«Користуючись випадком, що називається, хочу сказати, ми готові продовжити цей процес: готові передати військові кораблі Україні, які в Криму ще є, готові передати авіаційну техніку, бронетехніку. Щоправда, вона вся в такому жалюгідному стані, але це вже не наша справа, вона в такому практично і була, за ці роки ніким не обслуговувалася, звичайно», — заявив Путін.

За його словами, йдеться про десятки бойових кораблів і літаків. «Що стосується кораблів, думаю, буде краще, якщо українські військовослужбовці приїдуть і їх заберуть. Ми готові допомогти їм здійснити транспортування в Одесу», — зазначив Путін.

Також, за його словами, є і значний боєзапас, але він не підлягає транспортуванню, а лише утилізації на місці. «Ми готові запросити українських військових, щоб вони взяли участь в утилізації цих боєприпасів», — додав Путін.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у ДТП загинули дві людини
Наступна новина «Сам собі маркетолог» - нова програма Анни Рудень
Останні новини
Схожі новини