Резніков розповів, що окуповані українські землі звільнятимуть в три етапи

Резніков розповів, що окуповані українські землі звільнятимуть в три етапи
Олексій Резніков

Україна хоче відвоювати всі свої землі включно з Кримом, можливо, і із застосуванням зброї від партнерів, заявив міністр оборони Олексій Резніков.

Про це він розповів в інтерв'ю СNN, – пише «Zaxid.Net»

Резніков уточнив, що першим кроком буде стабілізація ситуації на діючих ділянках зіткнення, щоб запобігти подальшим втратам у війні проти російських військ.

Другий етап полягтиме у тому, щоб відкинути російські війська на їхні позиції до вторгнення 24 лютого. І тільки на третьому етапі, за словами Резнікова, будуть обговорення з партнерами України про те, як звільняти інші території, включаючи Крим.

«Ми збираємося звільнити всі наші території, всі, включно з Кримом. Крим – це стратегічна мета для України, бо це українська територія. Але ми рухатимемося крок за кроком», – заявив Резніков.

За словами міністра, повернути окуповані території допоможе нова зброя від партнерів.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Олексій Резніков заявив, що передбачити, коли завершиться війна з росією неможливо, але, за його оптимістичними прогнозами, це може статися до кінця поточного року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гинуть від 200 до 500 військових. Арахамія назвав щоденні втрати ЗСУ
Наступна новина На Волині виявили крадену деревину на пилорамі
Останні новини
Схожі новини