Російські загарбники все ще контролюють периметр Енергодара – мер міста

Російські загарбники все ще контролюють периметр Енергодара – мер міста

Російські загарбники все ще контрулюють периметр міста Енергодар у Запорізькій області та знаходяться на АЕС.

Про це інформує Українська правда.

Орлов повідомив, що інформація, яку раніше опублікували в ОДА, про те що росіяни покинули місто, не відповідає дійсності і ворог все ще контролює периметр міста.

"На жаль інформація про те, що російські війська повністю полишили Енергодар, не відповідає дійсності. Зараз вони контролюють периметр міста та знаходяться на АЕС», повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

За його словами, міська влада організовує правопорядок, життєзабезпечення та господарчу діяльність всіх служб Енергодара.

Раніше голова Запорізької ОДА Олександр Старух повідомив, що російські загарбники покинули Енергодар: "Російські війська з міста вийшли, знову відновлено контроль всіх органів влади, керівник місцевої влади на місці.

Правда, ніч провели страшну, там пограбували все, просто армія гопників. То за телефон вбили у Бердянську, то ноутбуки вкрали. Навіщо їм в полі ноутбук, взагалі не зрозуміло. Відновлена робота, є певні потреби. Зараз будемо намагатися зробити гумконвої та доставити пальне в Енергодар".  
 

Російські загарбники все ще контрулюють периметр міста Енергодар у Запорізькій області та знаходяться на АЕС.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Росія хотіла створити «республіки» в Західній Україні
Наступна новина Доба без «повітряних тривог». Як минув 10 день війни на Волині. Коротко
Останні новини
Схожі новини