Розблокувати рахунки «Луцьктепла» проситимуть Міністра юстиції 

Розблокувати рахунки «Луцьктепла» проситимуть Міністра юстиції 

Сесія Луцької міської ради ухвалила звернення до Міністра юстиції Павла Петренка щодо розблокування рахунків державного комунального підприємства «Луцьктепло». 

Відповідне рішення прийняли під час сесії 15 грудня. Мовляв, є рішення Господарського суду Рівненської області від 28 листопада 2017 року щодо розблокування арештованих рахунків підприємства, однак наразі рішення не виконане.

Між тим, подібна ухвала вступає в чинність і підлягає виконанню в день оголошення. 

У зверненні депутати пригадують і про можливість зриву опалювального сезону, і про труднощі у рамках співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку. Тож обранці луцької громади просили зобов’язати державного виконавця зняти арешт з рахунків ДКП «Луцьктепло» та не вчиняти будь-яких виконавчих дій зі стягнення коштів з цих рахунків. 

Зачитуючи звернення, депутат Андрій Козюра також звернув увагу на судового виконавця Шевченка, який, мовляв, не виконує рішення суду. Таким чином, працівники «Луцьктепла» не можуть отримати зарплати, а співпраця з ЄБРР під загрозою. 

Зрештою депутати підтримали звернення – за проголосували 36 депутатів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Детективи НАБУ вручили підозру судді Вищого адмінсуду
Наступна новина У ПортCity діятиме резиденція святого Миколая
Останні новини
Схожі новини