У Володимирі-Волинському нужденних годуватимуть гарячими обідами

У Володимирі-Волинському  нужденних годуватимуть гарячими обідами
Джерело фото: Депо.ua

У  Володимирі-Волинському в пункті обігріву розпочнуть безкоштовне харчування нужденних жителів гарячими обідами.

Про це повідомив начальник міського управління соціального захисту населення Олександр Смикалюк, – повідомляє Район.Володимир-Волинський.

Як розповів начальник управління харчування безкоштовними гарячими обідами буде проводитись тимчасово (на холодний період 2019 року).

«Харчування буде здійснюватись в пункті обігріву, який знаходиться по вул.Сагайдачного, 12. На майбутнє плануємо капітально відремонтувати приміщення на базі стаціонарного відділення територіального центру з обслуговування городян (Привокзальна, 20). Харчуванням будуть забезпечуватись найбілш соціально вразливі категорії містян – одинокі громадяни поважного віку», – розповів Олександр Смикалюк.

Наразі одиноких городян харчуватимуть за кошт благодійників, надалі, коли буде облаштовано пункт при терцентрі, харчування буде здійснюватися за кошти міського бюджету.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Патрульні знайшли на Волині «автомобіль-двійник»
Наступна новина «Розмитнили одну, пригнав вже другу». Як працює WEST AUTO HUB біля Луцька
Останні новини
Схожі новини