Розповіли, чи розраховувати лучанам на «Інтерсіті» до Києва

Розповіли, чи розраховувати лучанам на «Інтерсіті» до Києва
фото ілюстративне, джерело: Depo.ua

В.о.голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов розповів, чи розглядатиметься найближчим часом питання щодо запуску потягу «Інтерсіті» з Луцька до Києва.

Про це йшлося в програмі «Тема дня» Суспільного Волині.

«В принципі, коли ми аналізуємо ситуацію з забезпечення попиту потягами пасажирів, то на сьогодні Луцьк знаходиться в досить нормальній ситуації. Ми здебільшого забезпечуємо попит, який є з боку пасажирів, мешканців Волині. Проте є дійсно питання щодо розширення саме денного швидкісного сполучення. Питання є досить комплексним, включає в себе не тільки питання, пов’язані рухомим складом, тобто наявність відповідних потягів, а й реконструкцію інфраструктури», – сказав він.

«Можу сказати, що ми будемо розглядати це питання впродовж декількох наступних років, але на сьогодні не бачимо достатнього попиту з боку пасажирів», – додав посадовець.

Нагадаємо, на сайті Єдиної системи місцевих ініціатив зареєстрована петиція про запуск потягу класу «Інтерсіті» з Луцька до Києва. Документ підписали 217 людей із 300 необхідних.

 
Чи буде з Луцька курсувати швидкісний потяг Інтерсіті до Києва?

Чи можна розраховувати волинянам і коли на запуск швидкісного потягу #Інтерсіті з Луцька до Києва? Про це екслюзивно глядачам #ТемадняЛуцьк на #UAВолинь розповів Євген Кравцов, в.о.голови правління ПАТ «Укрзалізниця». #Темадня #ТелеканалНоваВолинь #Укрзалізниця #ЄвгенКравцов #ІнтерсітізЛуцькадоКиєва

Posted by НСТУ - телеканал "Нова Волинь" on Tuesday, 28 August 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Допоможіть дитині почути і заговорити: маленькій волинянці потрібен імплантат. ФОТО
Наступна новина Суд відпустив Рачкова «під особисте зобов’язання»
Останні новини
Схожі новини