Суд відпустив Рачкова «під особисте зобов’язання»

Суд відпустив Рачкова «під особисте зобов’язання»
Олександр Рачков

Суд відпустив під особисте зобов'язання екс-заступника міського голови Луцька Олександра Рачкова, якого детективи НАБУ підозрюють у пособництві в отриманні неправомірної вигоди головою Шацької районної суду Волинської області Наталією Сушик.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання, – повідомляє «Слово і Діло».

Детектив НАБУ та прокурор САП просили суд обрати Рачкову запобіжний захід у вигляді застави розміром 260 тисяч гривень із покладанням наступних процесуальних обов'язків: прибувати на першу вимогу; не відлучатися з місця проживання без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний засіб контролю.

Захисник підозрюваного, як і він сам, заперечував проти задоволення клопотання, вказавши, що воно необґрунтоване й не відповідає дійсним обставинам справи. Також адвокат відзначив грубі порушення КПК України в клопотанні.

Вислухавши обидві сторони, суддя вирішив відмовити в задоволенні клопотання, однак обрав Рачкову запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання з покладенням наступних обов'язків: прибувати на першу вимогу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками й здати на зберігання закордонні паспорти.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, чи розраховувати лучанам на «Інтерсіті» до Києва
Наступна новина Савченко розпорядився про службове розслідування щодо Мирки
Останні новини
Схожі новини