Розповіли, коли планують завершити ремонт місцевих доріг на Волині

Розповіли, коли планують завершити ремонт місцевих доріг на Волині

Усі заплановані роботи з ремонту доріг на Волині тривають згідно графіка. Їх планують завершити в жовтні.

Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко провів чергову нараду щодо використання бюджетних коштів для ремонту доріг краю, – повідомили в прес-службі ОДА.

За словами директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Івана Мирки, на дороги місцевого значення запланована субвенція з державного бюджету на місця, що становить 393,9 млн грн. До слова, місцеве співфінансування складає майже 17 млн.

Читайте також: Іван Мирка розповів про дорожній фонд, вартість кілометра асфальту і якою буде «цукерочка» у Шацьку

- Минулого тижня вже закінчилися процедури підписання договорів. Завдання на червень вже роздані – і виконуються. І вже першого липня ви побачите ту динаміку, в якій ми повинні працювати, - запевнив чиновник.

Окрім того, за домовленістю з сільськими радами та ОТГ, вони підготували проектно-кошторисну документацію на місцеві об`єкти. Станом на 11 червня вже готові 21 з 24 проектів на поточний ремонт доріг та 10 з 12 – на капітальний. Підготували також завдання для закупівель, відповідно запустили 5 тендерів, з яких 1 вже завершився - його виграв «Луцькавтодор-сервіс».

Що ж стосується митного експерименту – планові надходження складають 218,112 млн грн, у тому числі 32 мільйони резерву для ремонту. На ці кошти вже підготували перелік об`єктів.

Наразі всі роботи тривають згідно графіка, переконують дорожники, тому у жовтні всі ремонтні роботи планують завершити.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині дитина, граючись, пошкодила око: просять допомоги
Наступна новина «ПриватБанк зробить QR-платежі в Україні так само популярними, як у Китаї», – Петр Крумханзл
Останні новини
Схожі новини