Розповіли, скільки пацієнтів з коронавірусом у лікарні в Боголюбах

Розповіли, скільки пацієнтів з коронавірусом у лікарні в Боголюбах

У Волинській ОДА розказали, як почувають себе волиняни, хворі на коронавірус, з відділення у Боголюбах.

У Боголюбах нині перебуває 32 людини з коронавірусом. Про це під час брифінгу 30 квітня розповіла заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак.

В інфекційному відділенні наразі лікується 32 хворих, 23 – з підтвердженими результатами на коронавірус, 9 – вже мають негативні результати, чекають повторне підтвердження - це ті, кого планують виписувати.

«В реанімації – 3 пацієнти, з них 2 - на апараті штучного дихання. Одну жіночку, яка була у важкому стані, сьогодні відключили від апарату і переводять у інше відділення остаточно одужувати», - розповіла Тетяна Щербак.

Нагадаємо, пацієнти гематологічного відділення Волинської обласної лікарні лікуються в Боголюбах. У 14 з 22 є коронавірус.

Перший пацієнт, який потрапив на лікування в оновлений корпус в Боголюбах, третій тиждень без свідомості, але його стан стабільний. Цей чоловік був доставлений із Нововолинська та він має багато супутніх захворювань, зокрема цукровий діабет на ниркова недостатність.

Нагадаємо, діагноз захворювання на коронавірус підтвердили у 21 медпрацівника Волинської обласної лікарні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан просять долучитись до збору продуктів для військових на передову
Наступна новина Буде адаптивний карантин. Маски, дезінфектори і дистанція – тепер норма, - Шмигаль
Останні новини
Схожі новини