Лучан просять долучитись до збору продуктів для військових на передову

Лучан просять долучитись до збору продуктів для військових на передову
Фото ілюстративне

Громадська організація «Розвиток Мікрорайонів Міста» закликає небайдужих лучан долучитися та разом передати військовим на передову харчові продукти.

Про це повідомили на сторінці «Розвиток Мікрорайонів Міста» у фейсбуці.

Зазначають, що потреба є у солодощах, фруктах, овочах, консервах, закрутках, крупах, макаронних виробах, каві, чаю, а також картоплі, засобах гігієни. Принести можна до понеділка, 4 травня, за адресою: вул. Вахтангова,10в. Втім, зазначають, що у разі потреби – приїдуть за продуктами самі.

«Варто пам’ятати, хлопцям, які нас з Вами захищають, неабияк потрібна наша підтримка. Тому громадська організація «Розвиток Мікрорайонів Міста» закликає небайдужих лучан долучитися та разом передати наших воякам все те, що їм так необхідне. Адже, саме завдяки солдатам ми зараз з вами тут у безпеці.

 Якщо Ви не маєте можливості привезти, телефонуйте і ми організуємо доставку. Зауважимо, особливо нашим захисникам на Донбасі смакує домашня випічка. Просимо наших луцьких господинь спекти пироги, кекси, рогалики та домашнє печиво», – йдеться у дописі.

Контактні телефони: 0958698333 (Наталія), 0501422407(Іванна), 0506472782 (Інна).

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Керівником Держгеокадастру може стати ексголова часів Ющенка
Наступна новина Розповіли, скільки пацієнтів з коронавірусом у лікарні в Боголюбах
Останні новини
Схожі новини