Розповіли, скільки заробляє підприємство «Луцькі ринки»

Розповіли, скільки заробляє підприємство «Луцькі ринки»
джерело фото: Наші гроші

Комунальне підприємство «Луцькі ринки» не заробляє достатньо коштів, аби існувати без фінансування з бюджету Луцької міської ради.

Про це стало відомо 26 вересня під час сесії Луцькради, коли депутати обговорювали потребу виділити для підприємства 417 тисяч гривень.

Заступник міського голови Григорій Недопад повідомив, що ці кошти необхідні для нормального функціонування «Луцьких ринків». «Щоб заключати договори, вони повинні мати точки приєднання до електроенергії. Їм потрібні ці кошти. Коли буде достатня кількість договорів для роботи комунального підприємства «Луцькі ринки», вони не будуть фінансуватись із міського бюджету», – сказав Недопад.

«Ми кажемо, що підприємство прибуткове, але кожен місяць на сесії виділяємо їм кошти. Це просто знущання над депутатами», – зауважила депутат Алла Надточій.

Вона поцікавилась, скільки треба укласти договорів, щоб «Луцькі ринки» були прибуткові, та скільки КП заробляє зараз.

Ситуацію прокоментував директор Ігор Корольчук. Він розповів, що наразі з підприємцями уклали 371 договір оренди торгових площ за ціну 90,24 гривні за квадратний метр. Щомісяця надходження від них становлять 151 тисячу гривень. Із них 90 тисяч становлять затратну частину. Кошти зокрема витрачають на розроблення технічної документації.

За словами Корольчука, чимало проблем виникає із Завокзальним ринком, саме він буцімто «тягне назад» підприємство. Григорій Недопад додав, що «Луцькі ринки» зможуть існувати без допомоги Луцької міської ради, якщо матимуть стільки договорів із підприємцями, як в облспоживспілки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Підприємство «Луцькі ринки» отримало ділянку Центрального ринку. СХЕМА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зупинили на ремонт 17 ліфтів. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку евакуюватимуть неправильно припарковані авто
Останні новини
Схожі новини