Старий ринок у Луцьку хочуть переселити на Набережну

Старий ринок у Луцьку хочуть переселити на Набережну

Торговців зі Старого ринку пропонують переселити на ділянку, що навпроти готелю «Світязь» на вулиці Набережній.

Про це йшлося 22 серпня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, пишуть «Волинські новини».

Про можливість перенесення Старого ринку на Набережну розповів в. о. директора КП «Луцькі ринки» Михайло Ломага.

Він зазначив, що ділянка навпроти готелю «Світязь» буде вигідною підприємцям, а рекреаційний проєкт щодо вказаної території був відмінений прокуратурою.

«Нам, аби без шуму прибрати підприємців із Старого ринку, треба запропонувати їм оптимальне місце, куди можна буде нормально доїхати», – сказав Михайло Ломага.

Натомість члени комісії наголосили, що на згаданій ділянці, де є зелена зона, найкраще було б облаштувати відпочинкову зону для прогулянок.

«Нам потрібно дати меседж мешканцям міста. Так, на території Центрального ринку можна облаштувати продовольчий ринок на кшталт Бессарабського ринку в Києві, а все інше потрібно перенести», – зазначив депутат Павло Данильчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку буде потужний маркетинг-саміт. Які спікери виступлять?
Наступна новина Власникам «євроблях» можуть дати час до кінця року
Останні новини
Схожі новини