«Розумні» зупинки у Луцьку встановлюватиме «Модерн-Експо»

«Розумні» зупинки у Луцьку встановлюватиме «Модерн-Експо»

ТзОВ «Модерн-Експо» оголосили переможцем у двох тендерах, які стосуються закупівлі розумних зупинок та табло в Луцьку. Аукціон оголосив виконавчий комітет міської ради, причому не вперше. Торги оголошували з березня, однак спочатку їх відмінили через помилку, потім вони не відбулися через відсутність учасників, а потім знову відмінили через помилку.

Про це пише ІА Конкурент.

І ось у нових тендерах замовник має намір укласти угоду про купівлю послуги з «Модерн-Експо»: як закупівлю табло за 3,150 млн грн, так і розумних зупинок за 3,56 млн грн.

Пропозицію іншого претендента, який запропонував в обох випадках на 1 тисячу дешевшу пропозицію, – ПАТ «Енко» – було відхилено через відсутність документів.

У разі підписання угоди виконавець зобов’язується виконати встановлення зупинок та табло до середини листопада 2020 року.

Нагадаємо, у Луцьку планують облаштувати 9 нових «розумних» зупинок громадського транспорту та 22 електронних табло.

Довідково
СП ТОВ «МОДЕРН-ЕКСПО» зареєстроване 23 роки тому. Його основним видом діяльності є виробництво меблів для офісів і підприємств торгівлі. Керівником є Петро Пилипюк.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили ще один спортмайданчик із поліуретановим покриттям
Наступна новина МОЗ хоче заборонити продаж антибіотиків без рецепта
Останні новини
Схожі новини