Садовий знявся з виборів

Садовий знявся з виборів
Лідер партії «Самопоміч», мер Львова Андрій Садовий

Лідер партії «Самопоміч», мер Львова Андрій Садовий оголосили про об’єднання з лідером «Громадянської позиції», кандидатом в президенти Анатолієм Гриценком

«Я відкликаю свою кандидатури з виборів президента і я оголошую про підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценка», – сказав Садовий під час брифінгу 1 березня, – пише theБабель.

Він також додав, що 2,5 млн грн застави, які він сплати у Центрвиборчком для реєстрації кандидатом на президентських виборах, не повертаються. 

«В мене немає на сьогодні жодної угоди з Анатолієм Гриценком. Я навіть думаю, що мій сьогоднішній спіч для нього є певною несподіванкою. В мене немає з ним жодної домовленості. Як з іншими кандидатами немає. Я роблю перший крок. Я хочу, щоби тою дорогою, якою йду я, йшли інші. Дорогою перемоги», –  сказав Садовий. 

Водночас Садовий зазначав, що партія «Самопоміч» братиме участь у виборах у парламент та в органи місцевого самоврядування. 

«Дякую Андрій Садовий! Психологічно непросте, але чесне, відповідальне і державницьке рішення. Переможне рішення! Разом ми змінимо країну і дамо всім українцям позитивну перспективу!» –  відреагував Гриценко на заяву лідера «Самопомочі». 

Раніше Андрій Садовий заявляв, що його команда уважно вивчає передвиборчі рейтинги та готова до «єдиного кандидата від демократичних сил». За даними ЗМІ, Садовий та Гриценко зустрічалися у четвер, 28 лютого, та обговорювали обʼєднання сил на виборах. Також Гриценко збирається зустрічатися з Тимошенко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Горохівщина на першому місці в області за кількістю переходів до ПЦУ
Наступна новина Котячий день: п'ять пухнастих історій «Першого». ФОТО
Останні новини
Схожі новини