Санкції США проти Росії вдарили по Тимощуку

Санкції США проти Росії вдарили по Тимощуку

Колишній гравець збірної України Анатолій Тимощук, який в даний час працює в команді «Зеніт» Санкт-Петербурга, вже відчув на собі санкції проти РФ з боку США і почав шукати додатковий заробіток.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала дружина гравця Надія Навроцька, з якою Тимощук знаходиться в шлюборозлучному процесі.

«Тимощук спалив обвал російських бірж. За кілька днів до обвалу, він активно почав розсилати зі свого аккаунта в Linkednl абсолютно чужим контактам текст, суть якого адресати розуміли як або злом аккаунта Толика, або стан Толика викликає питання. я поспішу всіх запевнити, що розсилку робив особисто Толик. Він єдина людина в світі, якого я знаю, хто не ставить розділових знаків при ціпіально. Тому навіть знак питання в кінці довгої нісенітниці це вже подвиг!» – пише жінка.

Вона стверджує, що Тимощук робить все можливе, щоб затягнути процес розлучення. «Схоже, це пошук додаткової підробітку прямо перед початком обвалу. Щось він знав? Толик не платить аліменти, ухиляється всіма силами поки від розділу майна, так як сімейні заощадження він інвестував в російську економіку, а тепер щось пішло не так», - додала Навроцька.

Фото: Анатолій Тимощук

Джерело: Зеркало недели


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Учені довели, що ми – більше мікроби, ніж люди
Наступна новина Конопля – це наркотик? Будисту можуть дати рік умовно за «благовонія»
Останні новини
Схожі новини