Савченко офіційно представив Яковлева. ФОТО

Савченко офіційно представив Яковлева. ФОТО

Тараса Яковлєва представили у якості голови Луцької районної державної адміністрації. Дійство відбулось сьогодні, 6 листопада, в Луцьку.

Про це повідомляє «Волинська правда».

Представлення розпочало з хвилини мовчання в пам’ять про загиблого волинянина Максима Пасичнюка.

Згодом слово взяв голова Волинської ОДА Олександр Савченко, який і представив новопризначеного чиновника.

«Те, що я почав на Волині – повинно стати основною тезою Вашої роботи. Неправильно, коли органи влади і місцевого самоврядування не дружать. Я схильний з цим боротися. Тараса Володимировича всі знають давно, він не з моєї команди, але я його обрав. І я бачу, коли він приходить до мене в кабінет, в нього бажання щось зробити для громади», – розповів голова ОДА.

«Дякую за високу довіру Олександру Іллічу та державі. Я почув першочергові завдання, маю досвід та буду працювати над наповненням бюджету. Всім головам ОТГ та сільських рад – протягую руку дружби, усіх буду підтримувати і допомагати. Також сподіваюся на співпрацю з депутатським корпусом», – сказав Тарас Яковлєв.

«Сьогодні знаковий день в історії Луцького району. Ми забезпечимо співпрацю, яка буде локомотивом успіху в районі та області», – висловився голова райради Валентин Приходько .

Про призначення Яковлєва йдеться у розпорядженні Президента України Петра Порошенка від 1 листопада 2018 року.

«Призначити Яковлева Тараса Володимировича головою Луцької районної державної адміністрації Волинської області з 5 листопада 2018 року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства» – йдеться у документі.

Останнім часом Тарас Яковлєв займав посаду радника голови ОДА. До того був заступником та першим заступником Луцького міського голови Миколи Романюка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стрілянина у Луцьку: автомобіль нападників бачили на Рівненщині
Наступна новина Концерт «VIP Тернопіль» у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини