Зеленський призначив голову Луцької РДА

Зеленський призначив голову Луцької РДА

Президент України Володимир Зеленський призначив Володимира Кеца головою новоствореної Луцької РДА.

Про це стало відомо із сайту президента.

Одним своїм розпорядженням від 26 лютого  2021 року глава держави звільнив Володимира Кеца з посади голови Луцької РДА, на якій він працював із червня 2020 року. Іншим, теж від 26 лютого, – призначив головою Луцької РДА.

Читати також: Квартира, земля, старенька Audi: чим багатий новий голова Луцької РДА

Як відомо, на Волині замість 16 утворили 4 райони: Луцький, Ковельський, Володимир-Волинський, Камінь-Каширський. Відповідно – і райдержадміністрацій працюватиме чотири.

До складу новоствореного Луцького району (з адміністративним центром у місті Луцьк) увійшли території Берестечківської міської, Боратинської сільської, Городищенської сільської, Горохівської міської, Доросинівської сільської, Ківерцівської міської, Колківської селищної, Копачівської сільської, Луцької міської, Мар’янівської селищної, Олицької селищної, Підгайцівської сільської, Рожищенської міської, Торчинської селищної, Цуманської селищної територіальних громад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина РНБО запровадила санкції проти десятьох генералів-зрадників України. Список
Наступна новина Захворіли 8172 українці, одужали 4766 - статистика МОЗ на 27 лютого
Останні новини
Схожі новини