Ще двоє лучан отримали ключі від нових квартир

Ще двоє лучан отримали ключі від нових квартир

Сьогодні, 9 червня, ще двоє мешканців Луцька отримали ключі від квартир. Квартиру у новобудові на вулиці Арцеулова, 8б отримала Ірина Невидюк зі своїми чотирма малолітніми дітьми. Вони разом з чоловіком кілька років стояли на квартирній черзі, однак кілька місяців тому він помер, коли жінка була вагітна четвертою дитиною. 

Про це на своїй сторінці повідомив мер Луцька Ігор Поліщук

Також у цьому будинку квартиру отримав Микола Найчук, який дуже давно перебуває на квартирній черзі і є особою з інвалідністю першої групи. Ключі від нового житла отримала його сестра. 

«Радий, що маємо можливість допомогти лучанам у вирішенні житлових питань. Впевнений, що для них розпочинається новий етап у житті і у своїх нових квартирах вони мешкатимуть щасливо та з комфортом. Цьогоріч уже 10 родин з різних соціальних категорій отримали квартири. Ми й далі працюватимемо, аби забезпечувати житлом громадян, які перебувають в скрутних життєвих й вкрай потребують поліпшення житлових умов», – йдеться у дописі. 

Читайте також: Бійцю з Волині, який пройшов гарячі точки війни, потрібна допомога


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У МОЗ хочуть послабити карантин, але продовжити його
Наступна новина Вночі пішов з дому. На Волині розшукують 13-річного хлопця
Останні новини
Схожі новини