Ще один випускник з Володимира-Волинського склав ЗНО на рекордні 200 балів

Ще один випускник з Володимира-Волинського склав ЗНО на рекордні 200 балів
Владислав Сацюк

Випускник Володимир-Волинського НВК №3 – ліцей Владислав Сацюк набрав 200 балів, склавши ЗНО з історії України.

Про це повідомив начальник управління освіти, молоді та спорту Володимира-Волинського В’ячеслав Петрук у фейсбуці, пише БУГ.

Владислав Сацюк розповів, що результати зміг подивитись аж о 2-й ночі, адже до цього через велику завантаженість сайт Українського центру оцінювання якості освіти просто «ліг». Але очікування себе виправдали: коли побачив у своєму кабінеті омріяні 200 балів, то дуже зрадів і зрозумів, що рік підготовки минув не даремно.

«Окрім історії України, я, звісно, складав обов’язковий предмет – українську мову і літературу, а також англійську. Усіма результатами задоволений, адже з української мови я отримав 195 балів, з англійської – 194», – розповів хлопець.

Якраз результат з історії України є найважливішим для мене, оскільки цей предмет має найбільший коефіцієнт при вступі на мою спеціальність (міжнародні відносини).

Владислава Сацюка, який здав ЗНО з історії України на абсолютні 200 балів, готувала вчитель Наталія Руденко. Хлопець надзвичайно вдячний їй, адже з нею свого часу пройшов безліч олімпіад та турнірів з історії, на підготовку до яких було витрачено не одну годину. Також зазначає, що під час карантину міг у будь-який момент зателефонувати їй, і Наталя Володимирівна з радістю відповідала на усі запитання.

Щодо секрету свого успіху, зазначає, що усе насправді дуже просто.

«Перш за все, потрібно поставити собі ціль і йти до неї, наполегливо працюючи. По-друге, усім майбутнім одинадцятикласникам раджу «подружитися» з програмою ЗНО з вашого предмету – документом, згідно з яким і складаються тестові завдання на екзамен (так ви не будете вчити «воду»). Ну і, по-третє, бажаю мати усім такого хорошого вчителя, як Наталія Володимирівна», – зазначив випускник.

Нагадаємо, випускник Володимир-Волинської ЗОШ №2 Олександр Пасальський склав ЗНО з фізики на 200 балів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Більшість хворих на коронавірус волинян – у Луцьку та Луцькому районі
Наступна новина На Волині не можна послаблювати карантин. Пояснили чому
Останні новини
Схожі новини