Що буде з організмом, якщо щодня з'їдати по два яйця

Що буде з організмом, якщо щодня з'їдати по два яйця

Науковці стверджують, що з'їдати по два курячих яйця щодня надзвичайно корисно для організму.

Звичайно ж, якщо у вас відсутні протипоказання, – повідомляє Радіо Максимум.

Зокрема, при споживанні двох курячих яєць на день організм отримає оптимальну кількість холіну – речовини, необхідної для нормальної активності фосфоліпідів, що забезпечують комунікацію клітин головного мозку, зазначають експерти.

У свою чергу дефіцит холіну корелює зі зниженням пам'яті.

Примітно, що холін, необхідний мозку, також допомагає знизити особистий ризик розвитку онкологічних захворювань. Згідно з даними низки досліджень, у жінок, які в підлітковому віці щодня вживали яйця, ймовірність майбутнього раку була нижчою майже на 18 відсотків.

Крім того, курячі яйця містять в собі комплекс вітамінів групи B, які забезпечують здоров'я шкіри, нігтів, волосся, а також нервової системи. Завдяки насиченості вітамінами групи B курячі яйця надзвичайно корисні для вагітних: їх наявність в раціоні сприяє утворенню червоних кров'яних тілець, а також захищає від затримки розумового розвитку дитини.

Всупереч популярній теорії, холестерин з курячих яєць не шкідливий, адже урівноважений фосфатидами, а також омега-3 кислотами, які знижують рівень жирових з'єднань тригліцеридів, тим самим сприяючи зниженню ризику серцево-судинних захворювань.

Завдяки великій кількості антиоксидантного компонента лютеїну в яйцях їх вживання підтримує хороший стан органів системи зору.

Також курячі яйця допомагають сповільнювати процес старіння, адже вони є прекрасним джерелом білка й амінокислот, необхідних клітинам організму. Експерименти, що проводилися нідерландськими вченими, свідчать, що споживання курячих яєць сприяє зникненню пігментних плям і навіть розгладженню зморшок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька двоє юних музикантів вражали перехожих грою на скрипці. ВІДЕО
Наступна новина Фальшиві гроші: чи може банкомат видати підроблені купюри
Останні новини
Схожі новини