Що може заважати вам міцно спати

Що може заважати вам міцно спати

Усі ми знаємо, яким корисним для людського організму є сон.

Щоправда, ми часто недооцінюємо різноманітні чинники, які стоять на заваді повноцінного відпочинку протягом ночі, – повідомляє Радіо Максимум

Отже, що заважає вам міцно спати та відпочити в нічний час доби.

Куріння

По-перше, спати потрібно при чистому повітрі в кімнаті, але куріння автоматично робить його не таким. По-друге, є й такі курці, які прокидаються посеред ночі, щоб закурити сигарету. Тому не дивуйтеся, що ваш сон не надто міцний.

Читати також: Виявляється, що від безсоння можуть врятувати важкі ковдри

Сова – вирок?!

Науковці з Університету Брауна змогли довести, що поняття "сова" та "жайворонок" не мають нічого спільного з людьми. Тому не варто наголошувати на тому, що ви – сова. Просто спробуйте кілька днів обійтися без вечірніх переглядів телевізора або "залипань" у соціальних мережах. Є шанси, що ви зможете засинати раніше.

Пухнастики

Як би ви сильно не любили ваших домашніх улюбленців – вони можуть стояти на заваді вашого відпочинку. До слова, вони також полюбляють стояти на заваді вашим інтимним справам.

Гамір на вулиці

Влітку ви повинні обирати: спати з відчиненими вікнами, щоб не бути мокрими, або зачинити вікна, щоб не чути звуки ззовні.

Читати також: Ця річ у вашій спальні допоможе побороти безсоння

Алкоголь

Науковці довели, що зловживання алкогольними напоями негативно впливає на міцність сну. Тому не варто намагатися заснути за допомогою одного-двох келихів вина.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Батьки волинських випускників «порвали» сцену запальними танцями. ВІДЕО
Наступна новина Як відомі волиняни святкували свій випускний. ФОТО
Останні новини
Схожі новини