Що можна подарувати колегам в офісі до Новорічних свят. Поради

Що можна подарувати колегам в офісі до Новорічних свят. Поради
Фото ілюстративне

Новорічні свята — час приємної метушні, підведення підсумків, легкого флірту і загального піднесеного настрою, особливо в офісі. І якщо у вас зароджується думка привітати своїх колег — значить, вам пошастило з колективом.

Але як шукати подарунки таким різним, не завжди простим, дуже індивідуальним колегам? Шукати сюрпризи потрібно в правильному місці — там, де точно є подарунки для всіх і для кожного.

 

Тут https://giftmall.com.ua/on/podarochnyye-sertifikaty-na-novyy-god є не просто подарунки — там зібрані унікальні можливості, які обов'язково візьмуть на озброєння всі, хто любить і вміє робити подарунки.

 

Новорічні свята на роботі — секрети виживання

Великий або маленький офіс — не важливо. Головне, щоб вистачило сил і фантазії привітати своїх колег з наступаючими святами. Якщо ви шеф — питань практично не виникає. А якщо ви рядовий співробітник? І у вас є приятелі серед товаришів по службі? Або ви – начальник відділу і хочете заохотити своїх підлеглих?

У будь—якому випадку є універсальний спосіб зробити приємно всім колегам, незалежно від статі, віку та професії.

 

 

Подарункові сертифікати зручні і універсальні:

  • є прекрасною альтернативою сувенірам або усіляким дрібницям — в обмін на них кожен може вибрати цілком матеріальне привітання;
  • вони враховують смаки кожного, тому що не нав’язується чиясь особиста думка;
  • вони мають різні номінали, а значить, більш близьких або значущих людей ви можете виділити;
  • вони зручно зібрані в одному місці — і вам не потрібно бігати в пошуках привітання в натовпі таких же стражденних знайти подарунки.

Що подарувати на роботі на новий рік: мистецтво дипломатії

На роботу, як на свято — це висловлювання цілком підходить, щоб описати офіс в період підготовки до нового року. У легкій суєті так приємно вітати один одного, розглядати подарунки і приймати вітання. Хочете взяти участь у загальному святі? Купуйте сертифікати, які викликають найприємніші емоції навіть у тих, з ким вас не пов'язує тісна дружба.

Щоб вибрати подарункові карти, досить дотримуватися простих правил, і тоді ви неодмінно заробите репутацію уважного і винахідливого колеги:

  • не намагайтеся витратити дуже багато грошей. Ну хіба що ви керівник і привітання входять до бюджету компанії. Намагайтеся вразити не ціною, а увагою і користю;
  • не робіть інтимних подарунків: непорозуміння і плітки — зовсім не те, що вам потрібно, вірно? Тому сертифікати магазинів білизни або ювелірних виробів залиште для справді близьких людей;
  • даруйте те, що вам самим було б приємно отримати, або те, що потрібно всім і завжди: парфумерія, косметика, похід у кафе, сеанс у кіно або пляшка хорошого алкоголю у вигляді подарункової карти — оригінальні, правильні і завжди потрібні подарунки.

А ви вже готові до Нового року на роботі? Не відкладайте покупку подарунків на останні дні і загадково посміхайтеся, дивлячись на колег.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Іноземну мову хочуть зробити обов'язковим іспитом для вступників
Наступна новина «На жаль, є технічні проблеми», – Луцькрада про запровадження електронного квитка
Останні новини
Схожі новини