Що можуть збудувати на місці Центрального ринку у Луцьку. ФОТО

Що можуть збудувати на місці Центрального ринку у Луцьку. ФОТО
https://konkurent.in.ua

Завершився всеукраїнський архітектурний конкурс на найкращий проект облаштування території в межах Старого міста, прилеглої до Луцького замку.

Архітектурний конкурс тривав з 16 травня до 1 жовтня, інформує Конкурент.

Начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз розповів, що у конкурсі взяли участь четверо учасників. Конкурсні роботи з початку наступного тижня (22 жовтня, – ред.) розмістять у галереї мистецтв, що на вулиці Лесі Українки, де всі охочі зможуть детальніше ознайомитись з роботами авторів.

Також невдовзі має бути засідання журі конкурсу, яке складається з представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, членів творчих професіональних спілок України, архітекторів, урбаністів, митців тощо.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Обрали журі, яке визначить найкращу концепцію облаштування Старого ринку

Журі шляхом голосування визначить переможців. Варто зазначити, що призових місць є три. Відповідно до умов призовий фонд конкурсу становить 225 тисяч гривень й визначено три премії за три призові місця:

перше місце – 100 000 грн;

друге місце – 75 000 грн;

третє місце – 50 000 грн.

Веніамін Туз також сказав, що може бути й так, що переможця і не буде. Втім саме журі має оцінити та визначитись із роботами.

«Ми сподівались на більш фаховий рівень», - сказав Веніамін Туз.

Лучан запрошують у галерею мистецтв, де вже з наступного тижня можна буде детальніше ознайомитись із конкурсними роботами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Одну із протестантських церков України очолив лучанин
Наступна новина Волиняни відправили допомогу для постраждалих від вибухів біля Ічні. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини