«Що нам робити з дітьми?»: лучани про раптові канікули у дитсадках і школах

«Що нам робити з дітьми?»: лучани про раптові канікули у дитсадках і школах

Жителі Луцька були спантеличені рішенням влади почати вимушені канікули у дитячих садках і школах, оскільки для багатьох відразу стала проблема, що робити з дітьми.

Своїми думками вони діляться у Facebook, пише ВолиньPost.

«Навздогін новинам і певним репліками, що мами завжди знайдуть вихід з ситуації. Наша держава, як найпростіший вихід вирішила зекономити на дітях. Ще якби йшлося про школярів, фіг з ним. А що робити з дисадочками і малюками? Що робити мамі, якщо в чому обставин роботу кинути ніяк, бо матеріальна скрута? 

Читайте також: Усі школи та садочки Волині не працюватимуть до 7 березня

Все це круто, коли роботодавець нормальний. Коли мама в офісі працює. Коли дідусі-бабусі поруч. Коли є гроші на няню, тато не на заробітках. Позитивна ситуація у 30 відсотків родин. А решта? Візьмуть дитину на базар чи в цех заводу? На касу? Відпустка за свій рахунок - то сидіти без грошей півмісяця. На мою думку- найпростіше зекономити на дітях. Варто було пошукати й інших шляхів», - пише Ірина Островська-Коц.

Читайте також: На Волині введений надзвичайний стан

Її підтримують й інші матері. Мовляв, їх без попередження повідомили про перерву в навчанні і тисячі людей мусили зриватися з роботи, аби забрати дітей з навчальних закладів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянці, яка смертельно поранила свого чоловіка, оголосили про підозру
Наступна новина Україна за останні роки втратила 5 мільярдів, бо не змогла їх освоїти, – Єврокомісія
Останні новини
Схожі новини