Україна за останні роки втратила 5 мільярдів, бо не змогла їх освоїти, – Єврокомісія

Україна за останні роки втратила 5 мільярдів, бо не змогла їх освоїти, – Єврокомісія

У Єврокомісії заявили, що можливості ЄС щодо фінансової допомоги Україні перевищують можливості України освоїти ці кошти.

Про це на 14-й інвестиційній конференції, організованій інвесткомпанією Dragon Capital, заявила заступник керівника Головного директорату Єврокомісії з питань розширення та сусідства Катерина Матернова, повідомляє "Європейська правда".

"Значна кількість проектів, на які були виділені кошти ЄС, так і не були реалізовані в Україні. Можливо, не всі ці проекти були ідеальними, можливо, архітектура частини з них залишала бажати кращого, але сам цей факт вражає.

За останні роки Україна не змогла отримати 5 млрд (зазначимо, що під час виступу не була вказана валюта, але, ймовірно, мова йде про євро - ред.), які готові були надати їй західні донори", - заявила вона.

"Взагалі така проблема характерна для нашого співробітництва з Сомалі та іншими африканськими країнами, але також і для України, Молдови і Грузії. І це проблема, на яку ми не можемо закривати очі", - додала вона. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Що нам робити з дітьми?»: лучани про раптові канікули у дитсадках і школах
Наступна новина У StrikeCity нове смачне меню
Останні новини
Схожі новини