Що отримали учасниці реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» від запрошеного експерта з управління проектами

Що отримали учасниці реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» від запрошеного експерта з управління проектами

На першому ж тижні реаліті-шоу до проекту запросили експерта з управління проектами.

Віталій Демчишин є експертом у галузі управління проектами відкриття супермаркетів із реальним досвідом роботи понад 10 років.

За цей час під його керівництвом відкрили більше 40 супермаркетів з торговими площами від 100 до 1500 м.кв. А на зустрічі з дівчатами Віталій поділився практичними техніками старту, руху та просування авторських проектів.

Нагадаємо, у Луцьку стартував другий сезон грандіозного реаліті-шоу «Пігмаліон 3D». 

Учасниці реаліті-шоу працювали над написанням своїх проектів за моделлю Business canvas model

Віталій підкреслив те, що наразі суспільство вступило в еру інформаційних технологій. І мати базові навички ведення бізнесу або ж просто інтуїцію до прийняття правильності рішень - цього вже недостатньо. Оскільки наразі велике перевантаження інформації, тому відфільтрувати для себе інструменти, які будуть працювати на всі «100%», не просто.

Причина – надлишок можливостей. 

Саме тому спікер зупинився на найбільш доступному інструменті, який би допоміг учасницям розібратися у цій непростій ситуації - Business canvas model. 

Чітка та покрокова модель того, з чого варто починати, які робити дії, як аналізувати ресурси, а головне – просто Діяти.

«На початку своєї консалтингової діяльності мені особисто Business canvas model дуже допомогла в роботі над своїм власним брендом, - ділиться Людмила Пенцак – бізнес-тренер, коуч та співорганізатор реаліті-шоу.

І сьогодні, працюючи в корпоративному сегменті, коли я приїжджаю до замовника і бачу в нього на стіні, на фліпчартах чи стендах Business canvas model великого масштабу, прописану ручками, маркерами – це надихає! Відразу видно, що люди рухаються «в ногу з часом» та прагнуть більшого!»

Враження учасниць від зустрічі з Віталієм Демчишиним дивіться у відео. 

Деталі про розвиток подій на офіційній сторінці у Facebook та на сайті 

Тож слідкуйте за перебігом подій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Футболісти «Волині» перед грою ходять до храму
Наступна новина Супрун розповіла, чи допомагає малина під час застуди
Останні новини
Схожі новини