Футболісти «Волині» перед грою ходять до храму

Футболісти «Волині» перед грою ходять до храму
фото ілюстративне, джерело: https://images.unian.net

Напередодні виїзного матчу з «Колосом», який відбудеться у суботу, 6 жовтня, футболісти «Волині» ходили до церкви, аби помолитися. 

Така практика, зі слів головного тренера команди Андрія Тлумака, є звичною. Про це він розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Перед одинадцятим туром Першої ліги «Волинь» та «Колос» мають по 22 очки, і лише за додатковими показниками команда з Ковалівки займає друге місце, тож виїзний матч у суботу можна назвати грою за 6 очок.

Як розповідає Андрій Тлумак, до матчу з «Колосом» команда готувалася у звичному режимі.

«Ми не робимо чогось такого надзвичайного, хоча розуміємо, що матч проти Ковалівки – це гра за 6 очок. Але зараз лише середина чемпіонату, тому робити ставку на якийсь один матч – це неправильно. Звичайно, ми будемо грати на перемогу, але ми готуємося до «Колоса», як до звичайного суперника», - зазначив наставник.

У четвер команда ходила до церкви, а опісля зробила спільне командне фото.

«Ми завжди ходимо до церкви, адже ми християни, хоча це не обов’язково, і це роблять лише ті гравці, які мають бажання», - каже Андрій Тлумак.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Honda навчила свої машини бачити крізь стіни
Наступна новина Що отримали учасниці реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» від запрошеного експерта з управління проектами
Останні новини
Схожі новини