Що робити, якщо війна. Луцькрада опублікувала пам'ятку в разі надзвичайних ситуацій

Що робити, якщо війна. Луцькрада опублікувала пам'ятку в разі надзвичайних ситуацій
Фото ілюстративне

З 17 лютого на Донбасі розпочалося загострення. Навкруги не вщухають розмови щодо ймовірного повномасштабного вторгнення російсько-окупаційних військ в Україну.

Відтак, на сайті Луцькради опублікували роз’яснення, що у робити містянам у випадку надзвичайних ситуацій.

Тут пояснення щодо небезпеки соціального, техногенного характеру, надзвичайної ситуації, та перелік захисних споруд цивільного захисту на території Луцької громади.

Читайте також: Як підготувати підвал до можливої війни

Також додають інформацію «Знати, щоб вижити». Розповідають про оповіщення, евакуацію, набір для виживання тощо. Натискайте ТУТ, аби проглянути.

Пам’ятка населенню у випадку раптового артобстрілу – ТУТ.

А подивитися, що робити у разі надзвичайної ситуації або ж війни – можна ТУТ.

Нагадаємо, загострення на Донбасі розпочалося 17 лютого. Бойовики цього дня розпочали активні обстріли. На Луганщині тоді снаряди потрапили на території школи та дитячого садка. У так званих «ДНР» та «ЛНР» почали проводити масову евакуацію жінок та дітей. Президент США Джо Байден заявив напередодні, що впевнений у тому, що Росія вже прийняла рішення про вторгнення в Україну. Також ватажки бойовиків оголосили загальну мобілізацію в ОРДЛО. 19 лютого повідомляли про двох загиблих українських воїнів.

Вчора, 20 лютого, бойовики обстрілювали Луганськ. Повідомляли про одного пораненого українського воїна. З'явилися нові супутникові знімки, які свідчать про активність військ Росії біля України. За даними української розвідки, евакуйовані до Росії мешканці ОРДЛО самостійно повертаються додому, оскільки в Росії їх "ніхто не годує і не розселяє". Тим часом, у ФСБ заявляють, що снаряд з території України «зруйнував російський прикордонний пункт»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прив'язали посеред поля. На Волині волонтери врятували собаку, яку покинули господарі
Наступна новина Заступниця голови Волинської ОДА претендує очолити лікарню у Ківерцях
Останні новини
Схожі новини