Що треба знати тим, хто хоче пірнати на Водохреще. Поради від луцьких «моржів» та рятувальників

Що треба знати тим, хто хоче пірнати на Водохреще. Поради від луцьких «моржів» та рятувальників

На Волині облаштували 23 місця для занурення у воду на Водохреще. Вони є у кожному районі. Як правильно поводити себе біля водойми – розповіли люди, які пірнають не вперше, та рятувальники.

За безпекою людей дивитимуться 70 працівників ДСНС. Про це розповіла начальниця відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Ірина Варварук, інформує Суспільне.

Також вона нагадала основні правила поведінки біля водойми.

«Кожного, хто буде відпочивати біля водойми, просимо слідкувати за своїми дітьми. Це особливе прохання. Тому що тоді, коли дорослі виходять із води, вони можуть не помітити власних дітей, забути на хвильку. Адже людині може стати погано», – розповіла начальниця відділу УДСНС в області Ірина Варварук.

Вийшовши води, варто зігріватися не алкогольними напоями, а гарячим трав’яним чаєм, нагадує Ірина Варварук.

Нагадаємо, у Луцьку 19 січня о 12:00 відбудеться хресний хід та велике освячення води на річці Стир.

Читати також: Купання в ополонці на Водохреще не змиває гріхи, – ПЦУ

 
На Волині облаштують 23 місця для пірнання на Водохреща

У Луцьку облаштовують два місця для пірнання на свято Водохреща. В області загалом таких місць буде 23, розповіла суспільному Ірина Варварук, начальниця відділу управління ДСНС Волині. Там чергуватимуть рятувальники і медики. Цьогоріч, через відсутність криги, ополонок не робили. Як і де пірнатимуть волиняни - дивіться у відео. #ЗдоровяСуспільнеНовиниВолинь #НовиниСуспільнеВолинь

Posted by UA: Волинь on Saturday, 18 January 2020
 
Поради поводження біля водойми: "дивіться за дітьми та не вживайте алкоголь"

Поради поводження біля водойми: "дивіться за дітьми та не вживайте алкоголь" Занурюватися у воду безпечніше в спеціально облаштованих для цього місцях, - говорить начальниця відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Ірина Варварук. Вона каже, що на Волині таких пунктів 23, вони є у кожному районі. Дивитися за безпекою людей сьогодні будуть 70 працівників УДСНС в області. #СоціумСуспільнеВолинь #НовиниСуспільнеВолинь

Posted by UA: Волинь on Saturday, 18 January 2020

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Катя здорова». У Луцьку на благодійному ярмарку збиратимуть кошти для порятунку дитини
Наступна новина У Луцьку вшанували пам'ять директора Палацу учнівської молоді Степана Сидорука
Останні новини
Схожі новини