Що відомо про нового керівника поліції Волині Юрія Крошка

Що відомо про нового керівника поліції Волині Юрія Крошка

У понеділок, 2 березня, Голова Національної поліції України Ігор Клименко представив нового керівника волинських поліцейських. Головне управління Національної поліції у Волинській області очолив Юрій Крошко.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області. 

На заході були присутні голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, голова Волинської обласної ради Ірина Вахнович, прокурор області Тарас Безрукий, заступник начальника УСБУ в області  Ігор Мовшук, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт та голова Волинського апеляційного суду Віктор Гапончук.

У вступному слові Голова Нацполіції наголосив, що визначним фактором у роботі поліції є довіра громадян.

«Незважаючи на проведену оперативну та превентивну роботу в регіоні, працювати є над чим. Нам разом із представниками інших правоохоронних відомств та місцевого самоврядування необхідно створити для громадян безпекове середовище. Я сподіваюся, що новий начальник підніме цю роботу на ще вищий рівень».

Ігор Клименко подякував за роботу Петру Шпизі, який понад п’ять років очолював поліцію Волинської області.

Довідка: Юрій Крошко народився 25 серпня 1977 року в Житомирі. У 1998 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України. Службу в органах внутрішніх справ розпочав із оперуповноваженого УДСБЕЗ УМВС України у Житомирській області.  В період з 1998  по 2018 роки працював на різних посадах у поліції Житомирської області та заступником начальника управління у Кіровоградській області. Перед призначенням на посаду начальника поліції Волині був начальником управління стратегічних розслідувань у Волинській області. 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян просять бути обачними на дорогах. Прогнозують сильний туман
Наступна новина Його звати Шпек. Він живе в креативному агентстві mirrolab. КІТ НА ОФІСІ
Останні новини
Схожі новини