Луцьке районне управління поліції очолив Анатолій Близнюк

Луцьке районне управління поліції очолив Анатолій Близнюк

У Луцькому районному управлінні поліції - новий очільник. Ним став Анатолій Близнюк.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Донині понад рік очолював територіальний підрозділ Сергій Рудницький. Юрій Крошко подякував за виконану роботу поліцейському та побажав успіхів на новому місці служби – у ГУНП у Житомирській області.

У свою чергу Сергій Рудницький висловив подяку колегам, представникам органів місцевого самоврядування, іншим правоохоронцям за підтримку та налагоджену взаємодію.

Керівник волинської поліції представив колективу Анатолія Близнюка, який відтепер очолюватиме райуправління.

«Анатолій Близнюк досвічений співробітник органів внутрішніх справ, він перебував на керівних посадах, тому сподіваємося, що успішно впорається й тут. Зичу Анатолію Леоновичу покращити ті показники, що є нині, адже, як говорять, немає меж досконалості. Працюйте!» – зазначив Юрій Крошко.

Анатолій Близнюк наголосив, що прикладатиме максимум зусиль для успішної роботи підрозділу: «У такий нелегкий час для мене це велика відповідальність. Основні наші завдання зараз – забезпечення публічної безпеки і порядку, протидія злочинності на території Луцька та району, взаємодія з місцевою владою задля перемоги», – розповів Анатолій Леонович.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні з росією загинув ще один захисник з Волині
Наступна новина Польща надала Україні термінал на пропускному пункті, що межує з Волинню
Останні новини
Схожі новини